SPOZNAJMO SE
Vrednote, energija in zgled.
To je vodenje.
Ljudje smo intuitivna bitja. Zato nam povedano pomeni le nekaj odstotkov zaznanega. Vse preostalo je energija in govorica telesa.

Le karizma in dejanja ustvarjajo vodjo, ki dosega cilje na osnovi svojih vrednot. Želite prebuditi vodjo v sebi?

dani-2

direktor, trener, govorec...

MOJA
KARIERNA POT

Dani je soustanovitelj in direktor Teambuilding akademije. Kot univ. dipl. kadrovski manager, diplomant Londonske šole za odnose z javnostmi ter NLP praktik se že 15 let aktivno ukvarja z raziskovanjem skupinske dinamike in komuniciranja. Po več letih vodstvenih položajev in izkušenj v različnih podjetjih je zaznal, da se timi različnih panog srečujejo s podobnimi izzivi – kako učinkovito delati skupaj v zahtevnem poslovnem okolju.

Kot predan tabornik in trener je tako svoje znanje in izkušnje pretopil v moderne timske programe in izobraževalne delavnice. V sedmih letih od ustanovitve Teambuilding akademije pa do danes je ustvaril močan tim notranjih in zunanjih sodelavcev, ki izvajajo kompleksne teambuilding dogodke v Sloveniji in tujini in katerih vodilo je v prvi vrsti dodana vrednost vključenim timom.

kariera

NAJVEČJI
KARIERNI DOSEŽKI

Leta 2009 sem bil na konferenci Izobraževalni management izbran za enega izmed 10 najboljših predavateljev v Sloveniji. Na mednarodnem nivoju je nacionalni partner mednarodne trenerske mreže Harramach&Partners in nosilec licence za izvajanje njihovih izobraževalnih programov s področja managementa. Na področju timskega dela je akreditiran svetovalec za sistem profiliranja timov Margerison-McCann TMSDI.

video

VLOG OBJAVE

stranke

DRUGI O MENI

dani-3
Sodelovanje z Danijem je vedno polno novih idej, kreativnih pristopov in učinkovitih presenečenj v sami izvedbi. Zato smo se za izvedbo treninga za top management v NLB Skupini tudi odločili, da izvedemo v sodelovanju z Danijem. Zasledoval je naše izzive, povezal z našo kulturo, strategijo ter najbolj ključno – managementu NLB Skupine posredoval vsebino na način, da se o tem še danes govori, da imamo vidne spremembe. Vsak posameznik je dobil dobra izhodišča za razvoj svoje ekipe kot tudi svoj osebni razvoj. Zato se še danes pogovarjamo in vprašamo na način »Remember the flashlight« in se zavedamo v čem je bistvo. Vsi udeleženci treninga so bili deležni povezovanja vsebine z nalogami, ki so bile naravnane na osebni razvoj posameznika, vključevanjem timskega dela, simulacije vsakodnevne reakcije pri sodelovanju in vse skupaj povezano s kreativno igro, polno smeha. Vse to pa je za izvajalca velik izziv, predvsem za večje število udeležencev, vendar je Daniju tudi tokrat uspelo preseči pričakovanja.«

Zorica Jerič

Vodja oddelka NLB

Ponosen na svoje dosežke

PODJETJA, KI SO MI
ZAUPALA

Udeleženci mojih seminarjev prihajajo iz organizacij in podjetij kot so:

1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13

foto

FOTO GALERIJA

NAPIŠI SPOROČILO

[contact-form-7 404 "Not Found"]

POVABIM VAS
NA KAVO

Ali čaj. Ali sok. Karkoli vam ustreza. Ker v resnici vas vabimo na pogovor. Spoznavanje, da začutimo en drugega. Kratko srečanje po katerem bomo razumeli vaše izzive. In z ekipo pripravili rešitve posebej za vas. Lepo vabljeni na obisk v naše nove, lepe prostore. Veseli bomo, da nam boste polepšali dan.
  • Address : 123 Ave,Lorem City,
    Dolor Country, Thw World
  • Phone : 123456789
    (001) 234567891
  • Opening Hours : Monday - Friday 09.00 - 23.00
    Sunday 09.00 - 16.00